با خواص پودر برنج آشنا بشید!

خواص پودر برنج

با خواص پودر برنج آشنا بشید!

برنج یک گیاه علفی مخصوص مناطق گرم پر آبه که دارای طبع سرد و خشکه. خواستگاه برنج آسیاست و از روزگاران کهن در چین، ژاپن، هندوچین و هندوستان و بعد از اون در جاوه، سیلان، اندونزی، مصر، ماداگاسکار، برزیل، امریکا، جنوب اروپا و سایر مناطق دنیا کاشته میشه. در ایران هم انواع برنج در مناطق شمال ایران، و همینطور در خوزستان و در نواحی گرمسیر فارس و اصفهان کشت میشه.

خواص برنج برای زیبایی و جوانی پوست صورت شناخته شده ست و در کشورهای خاور دور همیشه از این گیاه برای مصارف زیبایی و درمانی استفاده میشده. در این کشورها از پودر برنج برای کوچک کردن منافذ باز پوست و روشن کردن پوست زیاد استفاده میشه.

امروزه پودر برنج راهش رو به محصولات آرایشی و بهداشتی روشن کننده و شفاف کننده پوست باز کرده. خوبی پودر برنج اینه که علاوه بر درمان لک و یکدست کردن پوست، به محافظت از اون در برابر اشعه­های مضر خورشید هم کمک میکنه. همچنین میتونه آلاینده ها رو از سطح پوست پاک کنه و پوست رو نرم و لطیف کنه.

عصاره برنج تولید کلاژن رو افزایش میده و در نتیجه باعث افزایش الاستیسیته و حفظ رطوبت طبیعی پوست میشه. این گیاه سرشار از ویتامینها، بخصوص ویتامینB هست که باعث بهبود ترمیم سلولی میشه و از پیری پوست جلوگیری میکنه.

در کنار تاثیرات فوق العاده اون بر پوست، استفاده از برنج چه به صورت خوراکی و چه موضعی باعث تقویت و براقیت موها میشه.

شما میتونید با استفاده از برخی محصولات ما، از جمله خانواده Ideal whitening از خواص پودر برنج بهره ببرید.


فعالیت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز بصورت یک شخص حقوقی مستقل ، دارای پروانه کسب بازاریابی شبکه ای مطابق آئین نامه تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی می باشد. و این شرکت هیچگونه وابستگی به ارگانها و نهادهای دولتی ، غیر دولتی و امنیتی ندارد.